Giresun - Trabzon yoluna dikkat!

 Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.    Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Giresun-Trabzon yolunun 69. ve 72. kilometrelerindeki Tirebolu-1 ve Tir

Giresun - Trabzon yoluna dikkat!
 Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. 
 
Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Giresun-Trabzon yolunun 69. ve 72. kilometrelerindeki Tirebolu-1 ve Tirebolu 2 Tüneli dağ tüpünde yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma tek şeritten ve kontrollü olarak izin verilecek. 
 
Balıkesir-Dursunbey yolunun 51-52. kilometrelerindeki (Akbaşlar mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 4 Aralık'a kadar 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
 
TEM otoyolunun Çatalca kavşağı-Kumburgaz kavşağı kesimi 4-6. kilometrelerinde alt geçit çalışması nedeniyle kuzey ve güney taşıma yollarında ulaşım, dönüşümlü olarak, her iki yönde servis yolundan gerçekleştiriliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam