Giresun adasına sınırlama!

Giresun İl Mahalli Çevre Kurulu 1 Nisan - 31 Mayıs tarihleri arasında Giresun Adası'nda gezi sınırlaması kararı aldığı bildirildi.Çevre kurulundan yapılan yazılı açıklamada, kurul üyelerinin Vali Yardımcısı Cahit Karatepe başkanlığında toplanarak gündem m

Giresun adasına sınırlama!

Giresun İl Mahalli Çevre Kurulu 1 Nisan - 31 Mayıs tarihleri arasında Giresun Adası'nda gezi sınırlaması kararı aldığı bildirildi.

Çevre kurulundan yapılan yazılı açıklamada, kurul üyelerinin Vali Yardımcısı Cahit Karatepe başkanlığında toplanarak gündem maddelerini görüşerek karara bağladığı belirtildi.

Açıklamada, kurul tarafından kuşların doğal üreme alanı olan Giresun Adası'nda 1 Nisan - 31 Mayıs tarihleri arasında, kuş ve yumurtaların olumsuz etkilenmemesi için gezi sınırlaması getirildiği kaydedildi.

Kurul tarafından kuşların üreme zamanı olan 1 Mart - 31 Mayıs ile göç zamanı olan 15 Ağustos - 31 Ekim tarihleri arasında, Bulancak ilçesindeki Pazarsuyu, Giresun merkezdeki Batlama ve Aksu, Espiye ve Yağlıdere ilçelerindeki Gelevera, Tirebolu ve Doğankent ilçelerindeki Harşıt dereleri çevresinde havai fişek kullanımına da yasak getirildiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam