Genelkurmay'dan 'Anneler Günü' sürprizi

Genelkurmay Başkanlığı, 4 erkek çocuğu subay, astsubay ve uzman çavuş olan Suna Atasoy'a 'Anneler Günü' sürprizi yaptı.Türkiye'nin farklı yerlerinde görev yapan oğullarını Bursa'da yaşayan anne Suna Atasoy'un evinde buluşturan Genelkurmay Başkanı Orgenera

Genelkurmay'dan 'Anneler Günü' sürprizi

Genelkurmay Başkanlığı, 4 erkek çocuğu subay, astsubay ve uzman çavuş olan Suna Atasoy'a 'Anneler Günü' sürprizi yaptı.

Türkiye'nin farklı yerlerinde görev yapan oğullarını Bursa'da yaşayan anne Suna Atasoy'un evinde buluşturan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, anne Atasoy'a özel mektup göndererek, 'Anneler Günü'nü de kutladı.

Bursa'da yaşayan Suna Atasoy, 'Anneler Günü'nü bugün büyük bir heyecanla kutladı. 4 oğlu da muvazzaf asker olan Suna Atasoy, Genelkurmay Başkanlığı tarafından kendisi için hazırlanan Anneler Günü sürprizi ile duygusal anlar yaşadı. İzmir'de görev yapan Binbaşı Hasan Atasoy, Antalya'da görev yapan Jandarma Astsubay Hüseyin Atasoy, Elazığ'da görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Doğan Atasoy ile Jandarma Astsubay Başçavuş Veli Atasoy, ana ocağına gelerek, annelerinin elini öptü. Oğullarını karşısında görünce çok heyecanlanan ve gözyaşlarını tutamayan anne Suna Atasoy, "Bugün benim bayramım. Çok mutluyum, çok sevinçliyim" dedi.

Oğulları ile birlikte kendisini ziyaret eden Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık da anne ve oğullarının buluşmasından dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, Atasoy'un 'Anneler Günü'nü kutladı. Tümgeneral Saldık, daha sonra Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in Suna Atasoy'a 'Anneler Günü' dolayısıyla gönderdiği özel mektubu verdi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in "Büyük emek vererek, yetiştirdiğiniz, gözünüz gibi baktığınız dört evladınızın, aziz vatanımızın ebedi varlığı, devletimizin bölünmez bütünlüğü ve yüce milletimizin huzur ve güvenliği için; vatan, millet ve bayrak sevgisiyle, kutsal vatan görevini ifa eden kahraman ordumuzun saflarına katılmak üzere gönderdiğiniz ve bizlere emanet ettiğiniz için size, şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri adına en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum" ifadelerinin yer aldığı mektubu alan anne Suna Atasoy, "Çok gururluyum. Çok mutluyum. Bundan daha büyük mutluluk yaşanır mı?" diye konuştu.

Oğulları ile birlikte yıllardır Anneler Günü'nde bir arada olamadığını ifade eden Atasoy, "Ailem bir arada. Oğullarımı üniformalarıyla gördüm. Çok mutluyum. Genelkurmay Başkanımızla, yavrularımla, tüm askerlerimizle gurur duyuyorum. Oğullarım asker, torunlarımı da asker edeceğim" diye konuştu.

Suna Atasoy'un büyük oğlu Binbaşı Hasan Atasoy, annelerine yaptıkları bu sürprizden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bir ferdi olmaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz. Hepimiz farklı yerlerde, farklı statülerde görev yapıyoruz. Kardeşlerim ve ben, bu mesleği gerçekten sevdiğimiz için kutsal ve onurlu olan bu mesleği seçtik. Ordumuza aidiyet duygumuz gerçekten çok yüksek ve güçlü. Görevimizi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde her statüde görev yapan tüm personelimiz bizim için çok önemlidir. Bu özel gün de bizi buluşturan Genelkurmay Başkanlığımıza çok teşekkür ederiz. Çok memnun olduk. Çok onur duyduk" dedi.

Kardeşlerin en küçüğü Astsubay Başçavuş Veli Atasoy ise milletimizin askere olan sevgisi saygısı ve vatanı koruma duygusu nedeniyle askerlik mesleğini seçtiğini belirtti. 'Anneler Günü'nde ağabeyleri ile birlikte ana ocağında olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Veli Atasoy, "Duygularımı tarif edemiyorum. Kelimeler kifayetsiz kalıyor. Mesleklerimiz süresince annem ve ağabeylerimle 2-3 kere bir araya geldik. Tüm komutanlarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler