Genel Sağlık Sigortası Sistemi Nasıl Çalışıyor?

2006 yılında başlatılan çalışmayla, tüm vatandaşlarımızı kapsayan bir sağlık sigortası oluşturma amacıyla oluşturulan Genel Sağlık Sigortası veya açılımıyla GSS, herkesin gelirine göre prim ödemesi sistemine bağlı olarak çalışan bir sistem. Bu nedenle tüm

Genel Sağlık Sigortası Sistemi Nasıl Çalışıyor?
2006 yılında başlatılan çalışmayla, tüm vatandaşlarımızı kapsayan bir sağlık sigortası oluşturma amacıyla oluşturulan Genel Sağlık Sigortası veya açılımıyla GSS, herkesin gelirine göre prim ödemesi sistemine bağlı olarak çalışan bir sistem. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızın GSS borç sorgulama yapmaları, ilerleyen aşamada kendilerinin güç duruma düşmemesi için bir tür zaruret durumunda. Çeşitli yollarla yapılabilen bir işlem olan GSS sorgulama işlemi, online olarak hızlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Bu amaçla e-devlet platformu üzerindeki SGK web sitesi kullanılabiliyor.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam