Genç: Ülkenin genleri ile oynamak için...

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 28 Şubat'ın köklü bir tarihi geçmişi olan Türk milletinin tarihini, geleneklerini, inançlarını, değerlerini yeniden şekillendirme hareketi olduğunu söyledi. Başkan Genç: "Ülkenin Genleriyle Oynamak İçin Lab

Genç: Ülkenin genleri ile oynamak için...
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 28 Şubat'ın köklü bir tarihi geçmişi olan Türk milletinin tarihini, geleneklerini, inançlarını, değerlerini yeniden şekillendirme hareketi olduğunu söyledi.
 
Başkan Genç: "Ülkenin Genleriyle Oynamak İçin Laboratuar Kurulmuştu"
 
28 Şubat'ın sadece sıradan bir darbe olmadığını vurgulayan Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç "sadece askeri bir hareket değil silahsız kuvvetlerin de üst düzeyde pay sahibi olduğu meslek kuruluşlarının, yüksek yargının, üniversite ve medyanın aktif rol aldığı bir darbe idi. Normal koşullar altında hiç bir şekilde bir araya gelemeyecek mesleki örgütler ve yapıların darbe taraftarlığı ve bunda bizzat görev alarak ortak hareket ettikleri bugün daha net ortaya çıkmıştır. 28 Şubat için hem ülke içinde hem de ülke dışında birçok yerde bu ülkenin genleri ile oynamak için laboratuar kurulmuştu" dedi.
 
Başkan Genç: "Artık Türkiye'nin Önü Açılmıştır"
 
Bin yıl sürecek denen ağır depresyondan ülke olarak çok kısa sürede çıkıldığını kaydeden başkan Genç "28 Şubat faillerinin bugün yargı önünde oluşu ve 28 Şubat tarihinin lanetli oluşu bile Türkiye’nin önünün açılmış olduğunun bir göstergesidir. Milletin elinden alınan tüm haklar artık AK Parti iktidarı ile fazlasıyla tek tek  yerine getirilmiştir. Vatandaşımızın kendine olan güveni yeniden tesis edilmiş, ülkemiz; sindirilmiş, ezilmiş bütün dinamikleri, zenginlikleri yeniden kazanmıştır. Milletimiz artık her türlü vesayete karşı olma, milli iradeye sahip çıkma  demokratik hak ve talepler noktasında büyük ve güçlü bir koalisyon yapmıştır. 1997 yılında yaşanan olaylar sonucunda faizlerin yükselmesi devlete yaklaşık 1.6 milyar dolar ek maliyete neden olmuştur. Antidemokratik muhtıranın yatırım, ihracat, büyüme gibi kalemleri olumsuz yönde etkileyerek toplam faturası 300 milyar dolar olarak yansımıştır. Türkiye, bugün dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi arasında olamamışsa bunun en büyük sebebi de 28 Şubat postmodern darbesidir" ifadelerini 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler