Genç kızın feci ölümü!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde ablası ile birlikte yaşadığı evin balkonundan zemine düşen 21 yaşındaki genç kız, demir korkuluklara saplanarak feci şekilde hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, İzmit Cedit Mahallesi Sipahi Sokak’ta ablası Gülşah Tanlası ile

Genç kızın feci ölümü!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde ablası ile birlikte yaşadığı evin balkonundan zemine düşen 21 yaşındaki genç kız, demir korkuluklara saplanarak feci şekilde hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, İzmit Cedit Mahallesi Sipahi Sokak’ta ablası Gülşah Tanlası ile birlikte yaşadığı öğrenilen tiyatro oyuncusu Merve Rana Tanlası (21) iddiaya göre, akşam saatlerinde ablası ve arkadaşları ile birlikte alkol aldı. Tanlası, aldığı alkolün de etkisiyle sinir krizi geçirince ablası ve arkadaşları tarafından hemen Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede yapılan müdahalelerde doktorlar genç kızın geçirdiği krizin psikolojik olduğunu söyledi ve eve geri gönderdi. Ablası lavaboya gidince balkona çıkan Merve Rana Tanlası, balkondan zemine düştü. Apartmanın girişinde bulunan demir korkuluklara sırt üstü saplanan genç kız olay yerinde hayatını kaybetti.

Dışarıdan gelen sesler üzerine hemen lavabodan çıkan abla Gülşah Tanlası, kardeşini kanlar içinde görünce hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Merve Rana Tanlası’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen polis ekipleri detaylı incelemelerde bulundu. Olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından Merve Rana Tanlası’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı.

Aslen Çorumlu olduğu öğrenilen Tanlası’nın okumak için ablası ile birlikte İzmit’e geldiği ve okul bitince de burada kaldığı belirtildi. Tanlası’nın cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek toprağa verilmek üzere Çorum Sungurlu’ya götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler