Genç kızdan haber alınamıyor

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde özel bir hastanede hemşire olarak çalışan ve geçen hafta kaybolan genç kızdan haber alınamıyor.Nilüfer ilçesi Fethiye Mahallesi Demirci Sokak’ta oturan ve özel bir hastanede hemşire olarak çalışan Songül Kobal (19) kayıplara ka

Genç kızdan haber alınamıyor

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde özel bir hastanede hemşire olarak çalışan ve geçen hafta kaybolan genç kızdan haber alınamıyor.

Nilüfer ilçesi Fethiye Mahallesi Demirci Sokak’ta oturan ve özel bir hastanede hemşire olarak çalışan Songül Kobal (19) kayıplara karıştı. Genç kızın geçtiğimiz pazartesi sabası işe gitmek için evden ayrıldığı, ancak iş yerine gitmediği ortaya çıktı. Saniye ve Celal Kabal çifti, kızlarının başına bir şey gelmesinden endişe duyduklarını belirtirken, yakınları ise bilgisi olan vatandaşların en yakın karakola başvurmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam