Genç kız ışıklı mini etegi ile ilgi odağı oldu.

Geceleri tatil beldelerinde gezerken dikkat çekmek isteyenler için ışıklı etekler tasarlandı. Mini eteklerin iç kısmına döşenen led lambalar kısa sürede ilgi odağı oldu.Asya'da 2015'in yaz modası olarak kabul edilen etek tasarlandı. Kancalı iğne ve ip yar

Genç kız ışıklı mini etegi ile ilgi odağı oldu.

Geceleri tatil beldelerinde gezerken dikkat çekmek isteyenler için ışıklı etekler tasarlandı. Mini eteklerin iç kısmına döşenen led lambalar kısa sürede ilgi odağı oldu.

genc-kiz-aydinlatmali-etek-icat-etti-7470954_4640_m.jpg

Asya'da 2015'in yaz modası olarak kabul edilen etek tasarlandı. Kancalı iğne ve ip yardımıyla eteğin iç kısmına tutturulan led lambalar kısa sürede ilgi odağı oldu.

TEPKİLERDEN MEMNUN

Genç kız, bu etekle ilk kez sokağa çıktığında aldığı tepkilerden memnun kaldığını belirtti. Geceleri gezerken cep telefonuyla ilgilenen erkeklerin dikkatini çekmek için tasarlanan etek, kısa sürede yayılacağa benziyor.

İşte bir kilometre öteden fark edilecebilecek ışıklı etek...

genc-kiz-aydinlatmali-etek-icat-etti-7470954_x_8353_300.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler