Genç adam ayrılmak isteyen sevgilisine tecavüz etti

Denizli'de bir kişi gönül ilişkisi yaşadığı lise öğrencisi sevgilisi ayrılmak isteyince tecavüz etti. Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kendisinden ayrılmak isteyen 17 yaşındaki sevgilisini son kez buluşmak için çağıran adam, kızı ormanlık alana götürerek t

Genç adam ayrılmak isteyen sevgilisine tecavüz etti

Denizli'de bir kişi gönül ilişkisi yaşadığı lise öğrencisi sevgilisi ayrılmak isteyince tecavüz etti.

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kendisinden ayrılmak isteyen 17 yaşındaki sevgilisini son kez buluşmak için çağıran adam, kızı ormanlık alana götürerek tecavüz etti.
 
Olay, Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı Alaaddin Mahallesinde geçtiğimiz cumartesi akşamı yaşandı. İddiaya göre, bir fabrikada işçi olarak çalışan 23 yaşındaki A. A., kısa bir süre gönül ilişkisi yaşadığı 17 yaşındaki lise öğrencisi Ö.K’nın ayrılık isteğini reddederek, son kez buluşmak istedi.
 
Kendisinden ayrılmak isteyen eski sevgilisini, son kez buluşma vaadiyle ikna eden şahsın, genç kızı minibüsle çamlık alana götürdükten sonra ellerine kelepçe takarak tecavüz ettiği öne sürüldü. Eve döndükten sonra olayı ailesine anlatan Ö.K., ertesi gün jandarmaya giderek A. A.’dan şikayetçi oldu. Jandarma tarafından gözaltına alınan şüpheli, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan A.A., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
GENÇ KIZ AYRILMAK İSTEDİĞİNİ TEKRARLAMIŞ
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Alaaddin Mahallesi Muhtarı Bekir Akyürek, mahallede yaşayan vatandaşların olaydan rahatsızlık duyduğunu ifade ederek, "Minibüs şoförü değil, bir fabrikada işçi olarak çalışıyor. Aynı köyde yaşıyorlar. Kısa bir süre gönül ilişkisi yaşamışlar. Genç kız, A. A.’ya ayrılmak istediğini söylemiş. A. A. kendisinden ayrılmak isteyen kıza, son kez buluşmaları için ısrar etmiş. Son kez buluşacaklarını söylediği için ikna olan lise öğrencisi, eski sevgilisinin kullandığı araca binmiş. Aracı çamlık alanda durduran A.A., kendisinden ayrılmak istediğini tekrarlayan kıza yanında getirdiği kelepçeyi ellerine takarak, bahsedilen olayı gerçekleştirdiği konuşuluyor. Burada yaşayan tüm vatandaşlar olaydan üzüntü duyuyoruz. Acıpayam’da böyle bir olayın bir daha yaşanmayacağını umuyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler