Geliniyle ilişkisi olduğunu düşündü ve...

Olay, Aksaray'ın Gülağaç ilçesine bağlı Bekarlar köyünde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 50 yaşındaki Doğan U., hafif ticari aracın bagajında üç kurşunla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili araştırma başlatan İl Jandarma Komutanlığ

Geliniyle ilişkisi olduğunu düşündü ve...

Olay, Aksaray'ın Gülağaç ilçesine bağlı Bekarlar köyünde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 50 yaşındaki Doğan U., hafif ticari aracın bagajında üç kurşunla vurularak öldürülmüş halde bulundu.

Olayla ilgili araştırma başlatan İl Jandarma Komutanlığı, cinayetin aydınlanması için özel bir ekip kurdu.

ANNE OĞUL CİNAYET ZANLISI OLARAK GÖZALTINA ALINDI

Kurulan özel ekip, ölen şahsın telefonundan üzerinden çıkan evraklara kadar incelemeler yaptı. Yapılan incelemelerin ardından jandarma, elde edilen deliller neticesinde öldürülen Doğan U.'nun eşi N.U. (47) ve oğlu S.U.'yu (28) cinayet zanlısı olarak gözaltına aldı.

ANNE OĞUL ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Cinayet zanlısı N.U.'nun jandarmada suçunu itiraf ettiği ve suç aleti silahını da sakladığı yerden çıkarak teslim ettiği öğrenildi. Jandarmadaki işlemlerin ardından cinayet zanlısı N.U. ve oğlu S.U., adliye sevk edildi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan N.U., adliye girişinde gazetecilere cinayeti kendisinin işlediğini itiraf ederek, "Ben öldürdüm, dünürüm iftira attı. Eşim kaldıramadı. Evde yatmadı, dışarıya gitti. Ben de arkasından gittim ve öldürdüm. Sarkıntılık olayı değil, gelinin üstündeki bebek kayın babandan demişler" dedi.

Savcılıktaki ifadesinde de eşini öldürdüğünü itiraf eden N.U.'nun, kocasını geliniyle ilişkisi olduğunu öğrendiği için öldürdüğünü söylediği iddia edildi. Cinayet zanlısı N.U. savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler