Gaziantep’de Sıcaktan Bunalan Vatandaşlar Park Ve Bahçelere Akın Etti

Gaziantep'te Ramazan ayında hava sıcaklığının 30 dereceyi bulmasıyla, vatandaşlar park ve bahçelere akın etti.Gaziantep’te Ramazan ayında hava sıcaklığının hissedilir derecede artmasıyla termometreler 30 dereceyi gösterdi. Serinlemek için gölgelik alanlar

Gaziantep’de Sıcaktan Bunalan Vatandaşlar Park Ve Bahçelere Akın Etti
Gaziantep'te Ramazan ayında hava sıcaklığının 30 dereceyi bulmasıyla, vatandaşlar park ve bahçelere akın etti.
Gaziantep’te Ramazan ayında hava sıcaklığının hissedilir derecede artmasıyla termometreler 30 dereceyi gösterdi. Serinlemek için gölgelik alanlara akın eden vatandaşlar, ilginç serinleme yollarına başvurdu. Evlerinde sıcaktan bunalan vatandaşlar parklarda, cami ve bahçelerde zaman geçirip, uyumayı tercih ediyor. Kimi vatandaşlar da vücutlarına su dökerek serinlemeye çalışıyor.
Öğlen saatlerinde ise vatandaşların gölgelik alanları tercih ettiği görülüyor. Özellikle oruç tutan vatandaşlar, günlerinin büyük bir kısmını parklarda ağaçların gölgesinde geçiriyor. Bazıları ise ağaç gölgelerindeki çimlerde uzanarak, sıcaktan korunmaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler