Gaziantep’de Çılgın internet projesi esnafbul.com yayına girdi

 Türkiye’de klasik firma rehberi sitelerinden oldukça yeni bir uygulama ile internet mecrasına açılan Esnafbul.com, kullanıcıların sosyal medya tarzı paylaşımları ile esnaf tavsiyeleri ve değerlendirmelerinin yer aldığı tamamen yerli bir proje olarak yayı

Gaziantep’de Çılgın internet projesi esnafbul.com yayına girdi
 Türkiye’de klasik firma rehberi sitelerinden oldukça yeni bir uygulama ile internet mecrasına açılan Esnafbul.com, kullanıcıların sosyal medya tarzı paylaşımları ile esnaf tavsiyeleri ve değerlendirmelerinin yer aldığı tamamen yerli bir proje olarak yayın hayatına başladı. 
Site kurucularından Hamit Yıldız yaptığı açıklamada, “Türkiye’de mevcut esnaf arama ve firma rehberi sitelerinde var olan ciddi eksiklikler, bizi bu projeye yönlendirdi. Bugün evinizden çıktığınız zaman Türkiye’nin hangi iline giderseniz gidin, bulunduğunuz yerdeki en iyi restoranda, kaportacıya, ustaya, berbere, doktora çok kolaylıkla ulaşabileceksiniz. Müşteri değerlemeleri ve oyları ile kayıtlı esnaflarla ilgili en doğru kanaate ulaşabileceksiniz. Sitemizde aynı zamanda yaptığımız sosyal medya uygulaması ile hem alanında otorite esnaflara ulaşacak, hem de güzel arkadaşlıklar edinebileceksiniz” dedi.
Aynı zamanda esnafların kendi esnafbul adreslerini de alabileceklerinin altını çizen Yıldız, “Esnaflarımız sisteme giriş yaparak kolay bir şekilde ürünlerini, referanslarını, firma hakkında bilgilendirme yazılarını ekleyebilirler. Esnaflarımızın esnafbul.com sitesi ile adeta kendi internet siteleri olacak” dedi.
Onlarca esnaftan aynı anda teklif alınabilmesi imkanını da sağlayan Esnafbul.com’un bu özelliği, müşterilerin ya da kamu/özel sektör satın alma departmanlarının en hızlı şekilde esnaflardan teklif alabilmelerinin önünü açacağı düşünülüyor.
“Esnaflık meziyettir, herkes esnaf olamaz” sloganı ile yola çıkan ve tescilli markası ile yayın hayatına başlayan yerli girişimin, Türkiye’de çok iyi yerlere geleceğine kesin gözü ile bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam