Gaziantep Kolej Vakfı Öğretmenleri Baloda Buluştu

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları öğretmenleri düzenlenen baloda gönüllerince eğlendi. GKV Özel Okulları'nın sürekli kendisini yenileyen bir eğitim kurulu olduğunun altını çizen GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, 52 yıldır Türkiye'nin eğiti

Gaziantep Kolej Vakfı Öğretmenleri Baloda Buluştu

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları öğretmenleri düzenlenen baloda gönüllerince eğlendi. GKV Özel Okulları'nın sürekli kendisini yenileyen bir eğitim kurulu olduğunun altını çizen GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, 52 yıldır Türkiye'nin eğitim alanındaki en önemli kurumu olmayı sürdürdüklerini ifade etti.

Bir otelde düzenlenen baloda bir araya gelen GKV Özel Okulları idareci ve öğretmenleri gecenin geç saatlerine kadar gönüllerine göre eğlendi. Geceye GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, GKV Mütevelli ve yönetim kurulu üyeleriyle Gaziantep Kolej Vakfına hizmet etmiş emekli idareci ve öğretmenler de onur konuğu olarak katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy öğretmenler tarafından ayakta alkışlandı. GKV Özel Okulları'nın 52 yıldır eğitim alanında ülkeye büyük hizmetler gerçekleştirdiğini ifade eden Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında önemli yenilikler gerçekleştirildiğini ifade ederek "Hepinizin bildiği gibi bu yıl okullarımızda önemli yenilikler yaparak kurumlarımızın fiziki yapısını güçlendirirken personel kadromuzu dinamik, genç idarı ve öğretim kadrosuyla yenileyerek yepyeni bir oluşuma imza attık. Bu oluşum reform niteliğindedir. Kısa zamanda her alanda bunun meyvelerini göreceğiz ve okulumuz başarıdan başarıya koşacaktır. Bu başarı başta çok yetenekli, çalışkan, azimli Genel Müdürü Müfit Taşlıyar önderliğinde mesai arkadaşları ve siz çok kıymetli sevgili öğretmenlerimizin gayretleri sayesinde olacaktır. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları üstün başarısı, dürüstlüğü, Atatürk ilke ve prensipleriyle Gaziantep'in simgesi olmuştur. Bunu sizlere borçluyuz. Bütün gönlümle sizlere Yönetim Kurulumuz adına bir kere daha sevgi ve minnetlerimi sunuyor, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum" dedi.

GKV Özel Okullarında 15 yılını dolduran idareci ve öğretmenlere plaket verilmesinin ardından öğretmenler müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar eğlenerek balonun tadını çıkardı. Gecenin sonunda ise ellerindeki Türk bayraklarıyla sahneye çıkan öğretmenler 10.Yıl Marşı söyleyerek adeta coştular.

Gaziantep Kolej Vakfı Öğretmenleri Baloda Buluştu

Gaziantep Kolej Vakfı Öğretmenleri Baloda Buluştu

Gaziantep Kolej Vakfı Öğretmenleri Baloda Buluştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler