Gazi Mahallesi’nde operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Sultangazi, Gazi Mahallesi'nde gece saatlerinde bir çok adrese eş zamanlı terör operasyonu düzenledi. Fatih, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binası önünde toplanan ve saat

Gazi Mahallesi’nde operasyon
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Sultangazi, Gazi Mahallesi'nde gece saatlerinde bir çok adrese eş zamanlı terör operasyonu düzenledi.
 
Fatih, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binası önünde toplanan ve saat 02.30 sıralarında buradan hareket eden polis ekipleri, Sultangazi, Gazi Mahallesi'ndeki önceden belirlenen bir çok adrese terör operasyonu gerçekleştirdi.
 
Baskınlara Özel Harekat Timleri ve Çevik Kuvvet ekipleri de destek verdi. Mahalle çevresinde tedbir amaçlı TOMA'lar bekletildi.
 
Polis baskın yaptığı adreslerde aramalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler