Fuhuştan yakalandı polise beddua etti

Adana'da fuhşa aracılık ve yer temin etmek suçlarından suçüstü yakalanan kadının polise, "20 yıldır bu işi yapıyorum, ilk kez yakalanıyorum, Allah belanızı versin, tuz ekmek bulamayasınız, benim gibi olasınız" diye beddua ettiği öğrenildi.  Edinilen bilgi

Fuhuştan yakalandı polise beddua etti

Adana'da fuhşa aracılık ve yer temin etmek suçlarından suçüstü yakalanan kadının polise, "20 yıldır bu işi yapıyorum, ilk kez yakalanıyorum, Allah belanızı versin, tuz ekmek bulamayasınız, benim gibi olasınız" diye beddua ettiği öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Seyhan ilçesi İstiklal Mahallesi'nde yaşayan Hatice T. (47) isimli bir kadının fuhşa aracılık ettiğini ve evinde fuhuş yaptırdığı bilgisine ulaştı. Polis savcılıktan alınan izinle müşteri kimliğinde Hatice T.'yi telefonla arayıp fuhuş yapmak için kadın aradığını söyledi. Hatice T., "Bende kadın var adresi vereyim gelin kadın başı 150 liranızı alırım" dedi. Polis, kadının bildirdiği adrese gitti. Eve giren polis kadınlar için 300 lira parayı verdi. Bu arada, polis cebinden fazla para çıkartınca Hatice D., polis olduğunu bilmediği müşteriden, yatak parası, kahve parası, ev parası olarak da ayrıca 100 lira aldı. Polis bu paraları da verdikten sonra kimliğini gösterip kadını gözaltına aldı. Suçüstü yapılan kadının ise, "Allah belanızı versin, tuz ekmek bulamayasınız. 20 yıldır bu işi yapıyorum ilk kez yakalanıyorum. Bir de size ellerimle çay ve kahve verdim haram zehir zıkkım olsun" dediği öğrenildi. 

Emniyette susma hakkını kullanan Hatice T. "fuhşa aracılık ve yer temin etmek" suçlarından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler