Fuhuş operasyonu: 9 gözaltı

Bursa'da yapılan fuhul operasyonunda 9 kadın gözaltına alınırken, zanlıların müşterileriyle iletişimde kullandıkları şifreler de ortaya çıktı. Zanlıların, fuhuş yaptırdıkları kadınların yaşlarını müşterilere tarif ederken, "18'lik, 19'luk perde var, 1,9 a

Fuhuş operasyonu: 9 gözaltı

Bursa'da yapılan fuhul operasyonunda 9 kadın gözaltına alınırken, zanlıların müşterileriyle iletişimde kullandıkları şifreler de ortaya çıktı. Zanlıların, fuhuş yaptırdıkları kadınların yaşlarını müşterilere tarif ederken, "18'lik, 19'luk perde var, 1,9 araba var, kiralar hazır" gibi şifreli ifadeler kullandıkları belirlendi.

EMNİYET AÇIKLAMASI

Emniyetin basın açıklamasında "Zanlıların fuhuş yaptırdıkları kadınları saatlik ve gecelik seanslar karşılığında 500 ile bin 500 lira aralığında erkeklere pazarladıkları ve eskort sitelerine verdikleri ilanlarla günübirlik evler kiralayıp bu evlerde fuhuş yaptırdıkları" belirtildi.

bursa_7700.jpg

FUHUŞ ŞİFRELERİ

Şüphelilerin telefon görüşmelerinde müşterileri fuhşa teşvik etmek için fuhuş yaptırılan kadınlardan "18'lik, 19'luk perde var, 1,8-1,9 araba var, bizim eve gel kahve içelim, kiralar hazır, bu kira kaç para olacak 18 bin mi olacak? 16 bin mi olacak?" şeklinde şifreli ifadelerle bahsettikleri ve müşterilere kadınların yaşlarıyla ilgili bu şekilde bilgi verdikleri belirlendi.

UYUŞTURUCU MADDELER

Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda 20 gram esrar, 1,4 gram kokain, uyuşturucu madde kullanmak için 3 adet düzenek, 1 adet kurusıkı tabanca ve çeşitli tabancalara ait fişek ele geçirildi.  Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler