Fotoğrafını paylaştığı iple kendini astı!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bunalıma giren bir kişi, sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı. İntihar edeceği ipin de fotoğrafını paylaşan şahıs, ardından kendini astı. Olay, Gebze’ye bağlı Pelitli köyünde meydana geldi. Ailevi sorunları olduğu öğre

Fotoğrafını paylaştığı iple kendini astı!
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bunalıma giren bir kişi, sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı. İntihar edeceği ipin de fotoğrafını paylaşan şahıs, ardından kendini astı.
 
Olay, Gebze’ye bağlı Pelitli köyünde meydana geldi. Ailevi sorunları olduğu öğrenilen 37 yaşındaki Satılmış Ercan, sosyal medya hesabında paylaştığı bir fotoğraf ve altına yazdığı intihar mesajının ardından ormanda kendini iple astı. Yakınlarının jandarma ekiplerine haber vermesi üzerine başlatılan aramalar sonrası evine yakın bir yerde, orman içinde Ercan’ın cansız bedenine ulaşıldı.
 
İntihar öncesinde sosyal medya hesabında paylaşımlarda bulunduğu belirlenen Satılmış Ercan, orman içinde oturduğu ve üzerinde kendini astığı ipin olduğu görülen bir fotoğrafının altına, “Son hazırlıklarımı yaptım. Cümleten hakkınızı helal edin. Artık bitti...’’ yazdı. Paylaşımı gören yakınlarının aynı fotoğrafın altına ’bunun bir şaka’ olabileceğine dair yorumlar yazdığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam