Fırtına yıktı, geçti!

Ankara’da akşam saatlerinde yaşanan fırtına, bir cami minaresinin yıkılmasına ve çok sayıda evin çatısının uçmasına neden oldu.Ankara’nın Mamak ilçesi Kutludüğün Mahallesi’nde akşam saatlerinde çıkan fırtına bir cami minaresinin yıkılmasına ve çok sayıda

Fırtına yıktı, geçti!

Ankara’da akşam saatlerinde yaşanan fırtına, bir cami minaresinin yıkılmasına ve çok sayıda evin çatısının uçmasına neden oldu.

Ankara’nın Mamak ilçesi Kutludüğün Mahallesi’nde akşam saatlerinde çıkan fırtına bir cami minaresinin yıkılmasına ve çok sayıda evin çatısının uçmasına neden oldu. Yıkılan cami minaresi bir evin üzerine düştü. Şans eseri evde kimsenin olmaması mahalle sakinlerine derin bir oh çektirdi. Olayda can kaybı ve yaralanma meydana gelmezken, evde maddi hasar oluştu. Mahallede etkili olan fırtına ağaçları devirirken, evlerin çatısında bulunan kiremitlerin de uçmasına neden oldu. Evlerinin çatısında hasar oluşan vatandaşlar ise, çatılara çıkarak kiremitleri tamir etti.

Minarenin yıkıldığını gören bir vatandaş, "Minare bunların üstüne gelince bağırdım. Dışarı attım kendimi. Bunlar altında kaldı sandım. Çok şükür kimse kalmamış. Minarenin direkt üstüme indiğini gördüm. Hortum geldi. Bunların evine üstüne indirdi. Bunlar hep öldü diye korktum” diye konuştu.

Olay yerine gelen Mamak Müftüsü Muharrem Genç ise mahalle muhtarından bilgi aldı. Minareyi tekrar yapacaklarını söyleyen Genç, olaydan etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam