Fındık ihracatçıları stresi Trabzon'da attı

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KFMİB) Yönetim Kurulu Üyeleri ile Trabzon'da kurulu bulunan ihracatçı firmaların temsilcilerinin katıldığı gece, Zorlu Grand Hotel'de yapıldı.   Geceye KFMİB Başkanı Edip Sevinç; yönetim kurulu üyeleri

Fındık ihracatçıları stresi Trabzon'da attı
Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KFMİB) Yönetim Kurulu Üyeleri ile Trabzon'da kurulu bulunan ihracatçı firmaların temsilcilerinin katıldığı gece, Zorlu Grand Hotel'de yapıldı.
 
Geceye KFMİB Başkanı Edip Sevinç; yönetim kurulu üyeleri Dursun Oğuz Gürsoy, Mustafa Poyraz, Sebahattin Arslantürk, Mehmet Albayrak, Hüseyin Hilmi Durak, Cem Mehmet Şenocak, Hasan Sabır, Azmi Yılmaz ve Cem Şenocak’la tam ekip halinde katıldı.
 
Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Engin Büyükaydın’da aynı zamanda fındık ihracatçısı sıfatıyla geceye katıldılar.
 
Davetliler arasında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ile Ferrero-Oltan Gıda'nın CEO'su Orhan Oltan'ın yanı sıra KFMİB'ne en uzun süreli başkanlık yapmış Sabit Sabır'da gecenin onur konukları arasında yer aldılar.
 
edip-sevinc.jpg
 
Fındık ihracatçısı Ahmet Günaydın ile Fiskobirlik eski genel müdürlerinden ve şimdi aynı kuruluşta danışman olarak görev yapan Levent Ağca'nın da geceye katılması memnuniyet yarattı.
 
KFMİB Genel Sekreter Vekili Bülent Cebeci ile Danışman Selçuk Toramanoğlu, hem gecenin organizasyonunun aksaksız geçmesi için çalıştılar, hem de fırsat buldukça eğlendiler.
 
Trabzon’da Türk Sanat Müziği'nin eşsiz icracılarından Salim Önder'in sahne alıp, birbirinden güzel eserleri seslendirdiği gecede Karadeniz Folklor Ekibinin gösterileri de katılımcıları coşturdu.
 
KFMİB Başkanı Edip Sevinç, fındık ticaretinin çok stresli ve sıkıntılı bir çalışma alanı olduğunu belirterek, zaman zaman bir araya gelerek bu ağırlığı kısmen de olsa üzerlerinden atmaya çalıştıklarını belirterek; "Ancak masalarda konuşulanların büyük bölümü yine fındıktır. Fındık bizim için bir vazgeçilemez değil, bir yaşam biçimidir. Biz bu gerçekle yaşıyoruz. Bu tür organizasyonları üyelerimizin bulunduğu diğer illerde de yapacağız" dedi.
 
1-746.jpg
 
2-274.jpg
 
3-126.jpg
 
salim-onder.jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler