Filiz ve Abdülkadir dünya evine girdi

Mutluluklar sizin olsun...

Filiz ve Abdülkadir dünya evine girdi
Fatma-Ekrem Koloğlu ailesinin kızı, eski gazeteci Hakkı Koloğlu’nun kız kardeşi Filiz, geçtiğimiz nisan ayında aramızdan ayrılan Nadide Şişko’nun oğlu ve Doğan Haber Ajansı Trabzon Bürosu çalışanlarından gazeteci Osman Şişko’nun agabeyi Abdulkadir Şişko ile dünya evine girdi.

Ortahisar Belediyesi Evlendirme Salonunda düzenlenen nikâh töreniyle hayatlarını birleştiren Filiz&Abdulkadir çiftini bu mutlu günlerinde salonu dolduran davetli ve konuklar yalnız bırakmazken, çiftin nikâh şahitliğini ise Gönül Şahin Şişko, Yaşar Acıcı ile Fatma Alan ve Nurhan Koloğlu yaptı.

Nikâha Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar Belediyesi, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti başta olmak üzere birçok kurum da çiçek göndererek çifte mutluluklar diledi. Nikâh töreninin ardından Filiz ve Abdulkadir çiftini tebrikleri tek tek kabul ederek bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.

İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde Depo Müdürü olan Abdulkadir Şişko ile bir market zincirinde yönetici olarak görev yapan Filiz Koloğlu’un nikâh töreni sonrası davetliler ile Mercan Koru Park’ta organize edilen düğün yemeğinde bir araya gelerek gönüllerince eğlendi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam