Figüran olmayacağız

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Yunus Uzunlular, ülkücü gençlerin bütün enerjilerini eğitime harcayacağını söyledi. Uzunlular, ülkücü gençliğin senaryoları başkaları tarafından yazılan oyunlarda ne ucuz kahraman ne de figüran olacağını ifade etti.  Ülkü Oc

Figüran olmayacağız
Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Yunus Uzunlular, ülkücü gençlerin bütün enerjilerini eğitime harcayacağını söyledi. Uzunlular, ülkücü gençliğin senaryoları başkaları tarafından yazılan oyunlarda ne ucuz kahraman ne de figüran olacağını ifade etti. 
 
Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’na geçen aylarda atanan Uzunlular, basın mensuplarıyla biraraya geldi. Ülkücü gençliğin artık sokaktan, kavgadan, kargaşadan uzak kalarak, sahip olduğu enerjiyi eğitime harcayacağını belirterek, “Biz, ne idüğü belirsiz ayaklanma provalarının içerisine hiçbir zaman arkadaşlarımızı sokmayacağız. Ülkücü gençliği sokaklarda arayanlar, ülkücü gençliği kimin yazdığı belli olmayan bir takım senaryolarda ucuz kahraman veya figüran olarak görmek isteyenlere en güzel cevabı ülkücü gençlik, okuyarak ve alanlarında birinci olarak verecektir. Bundan kimsenin kuşkusu veya kaygısı olmasın.” dedi. Ülkücü gençlere, özellikle üniversitede okuyanlara maddi manevi destekler vererek eğitimlerini rahat bir şekilde tamamlamalarını sağlayacaklarını belirten Uzunlular, “Üniversite öğrencilerinin en büyük meselelerinden biri olan barınma sorununu, açtığımız Ülkü Evleri ve yakında temelini atacağımız öğrenci yurdumuzla aşacağız. Böylelikle öğrenci kardeşlerimizin barınma sorununu ortadan kaldırarak, onların birarada, birlik duygusu içerisinde hareket etmelerini sağlayıp kendilerini geliştirmeleri için her türlü desteği ve imkanı vereceğiz.” dedi. Halk Eğitim merkezleriyle ortak projeler üreterek meslek edindirme kursları açacaklarını da söyleyen Uzunlular, böylece gençlerin işsizliğine çare bulmaya çalışacaklarını da vurguladı.
 
Şehrin ve gençliğin meselelerine yönelik bir dizi konferans ve çalıştay düzenleyeceklerini dile getiren Yunus Uzunlular, “Tamamen akademik ortamda yapacağımız çalıştaylarda şehrimizin ve gençliğin sorunlarını tespit ederek, bunların çözümleri noktasında farklı alanlarda çalışmış akademisyen hocalarımızdan yardım alarak sonuç bildirgesi yayımlayacağız. Bu sorunlar için bulacağımız çözümlerin hayata geçmesi için çalıştay sonunda elde ettiğimiz bu çözümleri pratikte uygulayacağız.” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler