Fener Saldırısında yeni gelişme!

Trabzon’un Sürmene ilçesinde Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyla ilgili bu sabah saatlerinde gözaltına alınan 2 şahsın yakınları Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.Olayın zanlısı olarak gözaltına alınanlardan Nihat S.'nin ağabeyi Nevzat S., Trabzon Em

Fener Saldırısında yeni gelişme!

Trabzon’un Sürmene ilçesinde Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyla ilgili bu sabah saatlerinde gözaltına alınan 2 şahsın yakınları Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

Olayın zanlısı olarak gözaltına alınanlardan Nihat S.'nin ağabeyi Nevzat S., Trabzon Emniyet Müdürlüğü önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Maçı bilmeyen kardeşim 'o saatte oradan geçti' diye gözaltına alınıyor” dedi.

20150407aw376235_01.jpgGözaltındaki Emre A. ile Nihat S.’nin aynı zamanda teyze çocukları olduğunu belirten ve Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne teyzesi Hacire A. ile birlikte gelen Nevzat S., “Nihat S.’nin ağabeyiyim. Emre A.’nın da teyzesinin oğluyum. Olayla hiçbir şekilde yakından uzaktan alakaları yoktur. Maçı bilmezler, herkes işinde gücünde. Kardeşim minibüsçülük yapar, teyzemin oğlu otobüsçülük yapar. Bunu birilerinin kafasına mal etmeye çalışıyorlar. Suçlu insanlar bir yerde gezecek, suçsuz insanlar evinden, yurdundan alınıp burada saatlerce sorgulayacaklar. Sorgulama yaparsın ama suçlu insanları yaparsın. Ben Samsun’dan geliyorum. Otobüsçülük ve minibüsçülük yaptıkları için her gün o güzergahtan geçiyorlar. Oradan saatlerce araba geçiyor. Yazıklar olsun” dedi.

Hacire A.’nın da oldukça üzgün olduğu gözlendi.

"GÜNAHI OLMAYAN CEZAYI ÇEKTİ"

Öte yandan Emre A.’nın olay günü konvoyu arkasından takip ederek olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Nihat S.’ye bilgi verdiği ve saldırı sonrasında da bölgeden sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında görüntü ve resim paylaştığı belirlendi. Emre A.’nın bir yorumunda "Hak etmemişti şoför. Aslında olması gereken olmadı. Günahı olmayan cezayı çekti" ifadelerini kullandığı gözlendi.

20150407aw376235_02.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam