Feda Filmi İlk Kez Umurbey’de Beyaz Perdede

Umurbey beldesinde düzenlenen film gösterimine, Çanakkaleli yapımcı Çağdaş Aydın, Ünlü oyuncu Murat Divitlioğlu, yönetmen Erkan Özcan ve film ekibi katıldı. Umurbey halkının da yoğun ilgi gösterdiği Feda Kısa filmi için konuşma yapan Umurbey Belediye Başk

Feda Filmi İlk Kez Umurbey’de Beyaz Perdede

Umurbey beldesinde düzenlenen film gösterimine, Çanakkaleli yapımcı Çağdaş Aydın, Ünlü oyuncu Murat Divitlioğlu, yönetmen Erkan Özcan ve film ekibi katıldı. Umurbey halkının da yoğun ilgi gösterdiği Feda Kısa filmi için konuşma yapan Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, "Çanakkale'de böyle bir yapımcı ve ekip bulmak gerçekten zor. Halka açık gösterimini ilk defa Umurbey'imizde yapan Feda ekibine çok teşekkür ediyorum. Zeytinburnu belediyesinin 18 Mart'ta düzenleyeceği kısa film yarışmasında canı gönülden başarılar diliyorum ve destekliyorum" dedi. Oyuncular ve tüm ekibe yapılan hediye takdiminin ardından yapımcı Çağdaş Aydın tüm ekip adına teşekkür ederek, "Çok heyecanlıyız. Filmimizi ilk defa halkla beraber izleyeceğiz. Bizim için küçük bir gala olacak. Herkese misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. "Feda" filmi, izleyenlerden tam not aldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam