Fatsa'da polis eğitimleri başladı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde polislere uyuşturucuyla mücadele konusunda eğitim semineri verildi. "Uyuşturucu İle Mücadele Projesi" kapsamında düzenlenen seminerde Psikolog Dr. Işıl Akkuş, Fatsa İlçe Müftülüğü Aile İrşad Bürosu Sorumlusu Fatma Madran ve Fatsa

Fatsa'da polis eğitimleri başladı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde polislere uyuşturucuyla mücadele konusunda eğitim semineri verildi.

"Uyuşturucu İle Mücadele Projesi" kapsamında düzenlenen seminerde Psikolog Dr. Işıl Akkuş, Fatsa İlçe Müftülüğü Aile İrşad Bürosu Sorumlusu Fatma Madran ve Fatsa Rehberlik Araştırma Merkezi öğretmenlerinden Muhammet Karamustafa tarafından sunum yapıldı.

Fatsa Kaymakamlığı öncülüğünde yapılan bir faaliyeti gerçekleştirdiklerini belirten Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, "Uyuşturucu ve bağımlılıkları ile ilgili görevli personeller emniyet mensuplarımıza bilgiler veriyorlar. Verimli bir eğitim söz konusu. Amacına uygun şekilde devam ediyor. Tüm emniyet personelimize bu konuda bilgiler veriliyor. Emeğe geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler