Fatsa Yardım Severler Derneği 88 yaşında

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Fatsa Şubesi kuruluşunun 88. yılını kutladı.

Fatsa Yardım Severler Derneği 88 yaşında

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Fatsa Şubesi kuruluşunun 88. yılını Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk koyarak kutladı.

Çelenk törenine Fatsa Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nimet Koç ve dernek üyeleri katıldı. Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Başkan Koç ve yönetim kurulu üyeleri Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette açıklamamalarda bulunan Fatsa Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nimet Koç, "Genel merkezimizin kuruluşumuzun üzerinden 88 yıl geçmiştir. Tüm emeği geçenleri saygıyla anıyoruz. Hayatta olmayanlara Allah'tan rahmet diliyoruz. Fatsa'daki kuruluşumuzun da 29. yılını kutladık. Bu süreçte Fatsa'daki çalışmalara emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. 16 yıldır ben ve arkadaşlarım mücadele ediyoruz. Bize yardım edip, derneğimizi bu günlere getiren, emeği geçen herkese minnetlerimizi sunuyoruz. Yıl dönümü nedeniyle kaymakamımızı ziyaret ettik. Kendisinin desteği bizlere büyük. Yaptığı yardımcı davranışları nedeniyle kendine teşekkür ediyorum" dedi.

Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ise, "STK'lar toplumumuzun gelişmesinde çok önemli yer tutmaktadır. Bu anlamda toplumsal yararına çalışan derneğinizi kutluyorum. Yeni döneminiz size başarılar getirsin. Ziyaretlerinizden dolayı size teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaret ikram ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler