Fatih'te kayıp çocuk

İstanbul Fatih'te dün evden çıkan ve henüz kendisinden haber alınamayan 13 yaşındaki otistik çocuğu bulmak için mahalleli seferber oldu. Fatih, Yenikapı Katipçeşme Sokak'ta bulunan evinden, annesinden habersiz tek başına dışarı çıkan 13 yaşındaki otistik

Fatih'te kayıp çocuk
İstanbul Fatih'te dün evden çıkan ve henüz kendisinden haber alınamayan 13 yaşındaki otistik çocuğu bulmak için mahalleli seferber oldu.
 
Fatih, Yenikapı Katipçeşme Sokak'ta bulunan evinden, annesinden habersiz tek başına dışarı çıkan 13 yaşındaki otistik Resul Yiğitalp'ten haber alınamıyor.
 
Dün saat 15.30 sıralarında çocuğunun evde olmadığını fark eden anne Nuran Yiğitalp, önce durumu eşine bildirdi. Nuran-Abdulaziz Yiğitalp çifti bir süre çocuklarını yakın çevrede aradıktan sonra, polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu.
 
 
Polis ekipleri Resul'u bulmak için çalışma başlattı. Arama çalışmalarında şuana kadar bir gelişme olmazken, mahalleli de Resul Yiğitalp'in bulunması için seferber oldu. Mahalle sakinleri her yerde Resul'ü ararken, anne Nurhan Yiğitalp o aramaları gözyaşları içinde izledi.
 
"İhtiyacını söyleyemez"
 
Oğlu Resul'ün bulunması için yardım isteyen anne Nurhan Yiğitalp, "Oğlum hasta. Şu ana kadar bulunması yönünde hiçbir haber çıkmadı. Duyan ya da gören olursa Allah rızası için haber versin. Hasta olduğu için herhangi bir ihtiyacını da söyleyemez" diye konuştu.
 
"Normalde bu mahalleden çıkmazdı"
 
Baba Abdulaziz Yiğitalp ise, "Normalde bu mahalleden çıkmazdı; ama saat 15.30'dan bu yana haber alamıyoruz. En son tanıyan bazı esnaflar yol üzerinden geçerken görmüş" dedi.
 
Mahalle sakinlerinin, kaybolan Resul'ün bulunması için çevrede yaptığı arama çalışması sabahın erken saatlerine kadar sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler