Fabrikada yangın cktı işçiler ölümden döndü

Gaziantep’te bir fabrikada işçilerin çalıştığı sırada çıkan yangında dumanlar her yeri kaplayınca işçiler ölümden döndü.Edinilen bilgiye göre yangın, gece saat 01.30 sıralarında Kocaoğlan Mahallesi Protokol Yolu üzerinde bulunan bir un fabrikasında yaşand

Fabrikada yangın cktı işçiler ölümden döndü

Gaziantep’te bir fabrikada işçilerin çalıştığı sırada çıkan yangında dumanlar her yeri kaplayınca işçiler ölümden döndü.

Edinilen bilgiye göre yangın, gece saat 01.30 sıralarında Kocaoğlan Mahallesi Protokol Yolu üzerinde bulunan bir un fabrikasında yaşandı. Elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangın, işçilerin çalıştığı sırada fabrikanın üst katını sardı. İtfaiyeye haber veren işçiler yangın tüpleriyle alevlere müdahale temek istedi. Yangının büyüyüp fabrikayı dumanlar sarınca işçiler kaçarak canlarını kurtarmaya çalıştı. Dumanların arasından geçerek fabrikadan çıkan işçiler büyük tehlike atlattı.

Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek daha fazla büyümeden kısa sürede söndürdü. Yangın nedeniyle fabrikada maddi hasar meydana gelirken ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi. Yangın sonrası olay yerine giden elektrik kurumu görevlileri yüksek gerilim hattındaki elektriği kesti. Yangın anı ve yükselen alevler ise bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi.

Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam