F1 pilotu hayatını kaybetti!

Geçen sene Formula 1’in Japonya Grand Prix’inde geçirdiği kaza sonucu başından ağır yaralanan ve 9 ay boyunca komada kalan Jules Bianchi hayatını kaybetti.Geçen sene Japonya’daki GP’de kaza yapan bir aracı kaldırmaya çalışan vince yarış sırasında arkadan

F1 pilotu hayatını kaybetti!

Geçen sene Formula 1’in Japonya Grand Prix’inde geçirdiği kaza sonucu başından ağır yaralanan ve 9 ay boyunca komada kalan Jules Bianchi hayatını kaybetti.

Geçen sene Japonya’daki GP’de kaza yapan bir aracı kaldırmaya çalışan vince yarış sırasında arkadan çarpan Bianchi, bu kaza sonucu başından ağır yaralanmıştı. Yaklaşık 9 ay boyunca komada yaşam mücadelesi veren Fransız pilottan bugün acı haber geldi. Formula 1’in resmi sitesinden yapılan açıklamada da, Julen Bianchi’nin yaşam mücadelesini kaybettiği bildirildi.

Fransız pilot Japonya GP’de geçirdiği kaza sonrası Japonya’da bir beyin operasyonu geçirmişti. Genç pilotun durumu yapılan bu operasyona rağmen değişmemiş ve Bianchi daha sonra Fransa’nın Nice kentindeki bir hastaneye sevk edilmişti. Ülkesinde de bir ilerleme kaydedemeyen Bianchi, yaklaşık 9 ay komada kaldıktan sonra bugün hayata gözlerini yumdu. Bu acı haberle F1 ailesi de internet sitesinden üzüntülerini dile getiren bir bildiri yayınlayarak, Bianchi’nin ailesine baş sağlığı mesajı yolladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler