Evlendiği kadın, uyku ilacıyla uyutup kaçtı

Van'ın Muradiye ilçesinde 58 yaşında ikinci kez damat olan Abdulhakim Öztürk, evlendiği kadın tarafından dolandırıldı. Geçen yıl eşini kaybeden 11 çocuk babası Öztürk, arkadaşı aracılığıylaIğdır'da bir kadınla tanıştı. Kadının akrabaları olduğunu söyleyen

Evlendiği kadın, uyku ilacıyla uyutup kaçtı
Van'ın Muradiye ilçesinde 58 yaşında ikinci kez damat olan Abdulhakim Öztürk, evlendiği kadın tarafından dolandırıldı.
 
Geçen yıl eşini kaybeden 11 çocuk babası Öztürk, arkadaşı aracılığıylaIğdır'da bir kadınla tanıştı. Kadının akrabaları olduğunu söyleyen Ahmet ve Mehmet Özer 11 bin 500 lira ile 4 bilezik istedi. İstenilen parayı ve bilezikleri verdikten sonra evlendiği kadın ile Muradiye'ye dönen Öztürk, yeni eşine mehir olarak belirlenen 6 bin 500 lira tutarında altın ile 2 burma bilezik, kolye, küpe ve saat aldı.
 
40 BİN LİRA KAPTIRDI
 
Akşam yeni eşi ile çerez almaya çıkan Öztürk, eve döndüklerinde yeni hayat arkadaşının elinden kahve içti. Ancak kahvenin içinde uyku hapı koyulduğunu belirten damat, "Komşuların söylediğine göre siyah bir araç gelip evin yakınında beklemiş. Eve gelince kahve yaptı. Kahvenin içine ilaç koyarak bana ve gelinime içirmiş. Akşam namazını kıldıktan sonra bir üşüme ve rahatsızlık hissettim. Oturduğum yerde uyumuşum. Uyandığımda yoktu Tüm paramı dolandırıcılara kaptırdım. Elimde, avucumda hiçbir şey kalmadı" dedi.
 
Önceden planlanmış bir tezgâhın kurbanı olduğunu belirten Öztürk, Iğdır Emniyet Müdürlüğüne müracaat ettiğini ve polisin gösterdiği fotoğraflardan dolandırıcıları tespit ettiğini vurgulayarak, kendisini yaklaşık 40 bin lira zarara uğratan çeteden şikâyetçi olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler