Evi terk eden eşini döndürmek için bakın ne yaptı!

Rize'de Karadeniz Sahil Yolu Rize Valiliği'nin hemen yan tarafındaki üst geçide tırmanan bir genç intihar etmek istedi.    Edinilen bilgiye göre, yaşadıkları bir tartışma sonrasında eşinin evi terk ettiğini belirten E.O., eşinin eve dönmesi için dün gece

Evi terk eden eşini döndürmek için bakın ne yaptı!
Rize'de Karadeniz Sahil Yolu Rize Valiliği'nin hemen yan tarafındaki üst geçide tırmanan bir genç intihar etmek istedi. 
 
Edinilen bilgiye göre, yaşadıkları bir tartışma sonrasında eşinin evi terk ettiğini belirten E.O., eşinin eve dönmesi için dün gece saat 23.00 sıralarında üst geçide tırmandı. Gencin tırmandığı üst geçidin etrafında Rize Belediyesi İtfaiye Ekipleri ve Rize İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından yoğun güvenlik önlemleri alındı. Ailesi ve arkadaşlarının yanı sıra polisin de 1,5 saat boyunca yoğun ikna çabaları fayda etmeyince Rize Il Emniyet Müdürlüğü ekipleri gencin Rize'den İstanbul'a giden eşine ulaştı.
 
Polis ekipleri E.O. ile eşi B.O.'nun telefonla görüşmelerini sağladı. Intihara teşebbüs eden eşi E.O'yu telefonla ikna etmeye çalışan B.O. uzun çabaların sonunda eşinin çıktığı üst geçitten inmesini sağladı. Üst geçitten iner inmez baygınlık geçiren E.O. 112 ekiplerinin müdahalesini istemeyince yakınları tarafından omuzlanarak Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam