Evden atılan aileye zabıta sahip çıktı

Evlerinin kirasını ödeyemedikleri için ev sahipleri tarafından evlerinden çıkarılan aileye Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri sahip çıktı.Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi'nde maddi durumlarının yetersiz olması nedeniyle kiralarını ödeyemedikleri için

Evden atılan aileye zabıta sahip çıktı

Evlerinin kirasını ödeyemedikleri için ev sahipleri tarafından evlerinden çıkarılan aileye Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri sahip çıktı.

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi'nde maddi durumlarının yetersiz olması nedeniyle kiralarını ödeyemedikleri için ev sahipleri tarafından evlerinden çıkarılan Kadriye ve Ali Özcan ailesinin yardımına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri koştu.

Alo 153'e gelen ihbar üzerine hemen harekete geçen Zabıta ekipleri, 13 yaşındaki oğullarıyla beraber sokağa atılan Özcan ailesini, evsizlerin barındığı İBB Zeytinburnu Spor Salonu'na götürdü. Ancak ailenin burada kalmak istememesi üzerine zabıta ekipleri, aileyi Edirnekapı'daki Zabıta Kompleksi'nde misafir etti. Geceyi burada geçiren ailenin her türlü ihtiyacını karşılayan zabıta ekipleri, ertesi gün ev sahibiyle iletişime geçerek Özcan ailesinin bir süre daha evde kalması için ev sahibini ikna etti. Zabıta ekipleri, ertesi gün aileyi evlerine kadar götürdü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler