Esnaftan ilginç serinleme yöntemi

Bilecik’te hava sıcaklığının 34 dereceye kadar yükselmesi ile Ramazan ayında sıcaktan bulunan sanayi esnafı, serinlemek için çözümü ilginç bir yolda buldu.Bilecik merkez Küçük Sanayi Sitesi’nde çalışan sıcaklıktan tuttukları oruçtan dolayı etkilenen bir o

Esnaftan ilginç serinleme yöntemi

Bilecik’te hava sıcaklığının 34 dereceye kadar yükselmesi ile Ramazan ayında sıcaktan bulunan sanayi esnafı, serinlemek için çözümü ilginç bir yolda buldu.

Bilecik merkez Küçük Sanayi Sitesi’nde çalışan sıcaklıktan tuttukları oruçtan dolayı etkilenen bir oto yıkamacıda çalışanlar çözümü ilginç bir yolla buldu. Dükkanın önünde bulunan eski bir küvete buz gibi suyu doldurup belli bir aralıklarla sıra ile küvetin içine girip serinleyen Metin Dinçer ve Metehan Oturak, bu yöntem ile bir nebze de olsa serinliyorlar.

Serinlemek için sürekli küvete giren Metehan Oturak, bu sene havaların ilk defa bu kadar sıcak olduğunu söyleyerek, ’’Bu sıcaklarda bunaldık tatile de gidemiyoruz hal böyle olunca biz de tatili ayağımıza getirdik. Maliyeti düşük bir tatil yaptık bizde. Şu zamanda bile bir havuza giriş 5-10 TL iken biz burada sabahtan akşama kadar sudayız. Bunları yaparken de çalışmamıza devam edebilmemiz neşemizi 2 katına çıkarıyor’’ dedi.

Civar esnaflardan da ilgi toplayan küvet fikri esprilere konu olurken, gelen müşterilerde küvete ilgi göstererek birbirlerine su şakası yaptılar.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler