Eski koca dehşeti

Antalya’nın Serik ilçesinde dört gün önce boşandığı eşini av tüfeği ile öldüren turizm çalışanı, aynı tüfekle intihar etti.Edinilen bilgiye göre, Belek turizm merkezinde bir otelde çalışan V.T (26) Orta Mahalle 1066 Sokak’taki evinde üç ay önce evlendiği

Eski koca dehşeti

Antalya’nın Serik ilçesinde dört gün önce boşandığı eşini av tüfeği ile öldüren turizm çalışanı, aynı tüfekle intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Belek turizm merkezinde bir otelde çalışan V.T (26) Orta Mahalle 1066 Sokak’taki evinde üç ay önce evlendiği ancak dört gün önce boşandığı ikinci eşi 35 yaşındaki Bircan Çatal’ı av tüfeği ile öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine eve gelen polis, Veli Toptaş’ın cenazesini oturma odasında ve boşandığı eşi Bircan Çatal’ın cenazesini ise balkonda buldu.

Cenazeler yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polisin olayla ilgili araştırması devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler