Eski belediye başkanına uyuşturucudan 30 yıl!

Otomobilinin bagajında 91 kilo uyuşturucu maddesi ele geçirilen Uzunçiftlik eski belediye başkanı Yaşar Sönmez hakkında "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan 30 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Kocaeli Uzunçiftlik'in eski belediye başkanı Yaş

Eski belediye başkanına uyuşturucudan 30 yıl!

Otomobilinin bagajında 91 kilo uyuşturucu maddesi ele geçirilen Uzunçiftlik eski belediye başkanı Yaşar Sönmez hakkında "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan 30 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Kocaeli Uzunçiftlik'in eski belediye başkanı Yaşar Sönmez'in lüks cipi geçtiğimiz ay İstanbul Fatih'te narkotik ekipleri tarafından durdurulmuştu. Sönmez'in aracının bagajında 91 kilo 900 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, yanındaki Araf A. da gözaltına alınmıştı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Yaşar Sönmez ve Araf A., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Sönmez ve Araf A. hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı. Savcılık Yaşar Sönmez ve Araf A.'nın "uyuşturucu madde imal ve ticareti" suçundan 30 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. Tutuklu sanıklar Ekim ayında Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davada ilk kez hakim karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler