Erkekler bu kadınlardan kaçıyor!

1- Dedikoducu: Erkekler sürekli başkaları hakkında konuşan kadınlardan hiç hoşlanmazlar. Kendilerini böyle kadınların yanında rahat hissetmedikleri gibi, bu davranışı gereksiz bulurlar.2- Aşırı kıskanç: Her şeyde olduğu gibi kıskançlığın da aşırı olması e

Erkekler bu kadınlardan kaçıyor!

1- Dedikoducu: Erkekler sürekli başkaları hakkında konuşan kadınlardan hiç hoşlanmazlar. Kendilerini böyle kadınların yanında rahat hissetmedikleri gibi, bu davranışı gereksiz bulurlar.

2- Aşırı kıskanç: Her şeyde olduğu gibi kıskançlığın da aşırı olması erkeği evden soğutan bir durumdur. İnsana bahşedilmiş her duygu, yerinde ve kararında yaşandığında lezzet verir.

3- Kendine güvensiz: Bazı kadınlar yanlarında eşleri olmadan hiçbir şey yapamazlar. Hayatı paylaşımda kendilerine düşen görevleri yapmada dahi kendilerine güvenleri yoktur. Sürekli eşlerine bağımlıdırlar. Kendi karakterlerini ortaya koyamayan bu kadınlar, eşleri üzerinde bir yük gibidir.

4- Dırdırcı: Sürekli eleştiren ve hiçbir şeyi beğenmeyen kadınlar da erkekleri canından bezdirir.

5- Mutsuz: Sürekli derdinden bahseden kadınlar karşılarındaki erkeği yorar ve sıkarlar. Çünkü erkek, eşinin problemini mutlaka kendisi çözmesi gerekiyormuş gibi bir hisse kapılır ve aynı konunun defalarca açılması eşinizi bezdirir.

6- Boş konuşan: Kuaförünün ne dediğinden, arkadaşının ne giydiğine kadar gereksiz konulardan sürekli olarak bahsetmek erkeği çok sıkan bir durumdur. Unutmayın, erkekler ve kadınlar farklı yaradılıştadır. Erkekler bu tip ayrıntılara önem vermezler.

7- Bekleten: Bilinen en Yaygın kadın hastalıklarından biri de bekletmektir. Bu hareket, erkeklerin en nefret ettikleri şeyler sırasında en üstlerdedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler