Erdoğan'dan CHP Soma önergesi yorumu

Bir gazetecinin "Soma'da meydana gelen maden kazalarıyla ilgili CHP'li milletvekillerinin hazırladığı bir araştırma önergesinin 29 Nisan 2014 günü TBMM'de reddedildiği ortaya çıktı. Bununla ilgili yorumlarınızı alabilir miyiz?" şeklindeki sorusuna şu şeki

Erdoğan'dan CHP Soma önergesi yorumu
Bir gazetecinin "Soma'da meydana gelen maden kazalarıyla ilgili CHP'li milletvekillerinin hazırladığı bir araştırma önergesinin 29 Nisan 2014 günü TBMM'de reddedildiği ortaya çıktı. Bununla ilgili yorumlarınızı alabilir miyiz?" şeklindeki sorusuna şu şekilde cevap verdi.
 
Tamamen gündemi meşgul etmeye yönelikti
 
Zannediyorum 1.5 ay kadar önce bu olmuştu. Bugün bu haberler üzerine tutanakları açıp tekrar okudum. Önerge başlığında Soma geçiyor ancak tutanak içerisinde Soma ile ilgili hiç bir şey yok. O vekil tamamen gündemi meşgul etmeye yönelik bir önerge getirmişti, yapıcı bir öneri değildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam