En anlamlı Babalar Günü hediyesi

Zonguldak’ta 3 yaşındaki Eren ile 11 yaşındaki Kardelen, hediye olarak aldıkları çizme ve bareti yerin metrelerce altından gelen babalarına maden ocağının girişinde verdiler.Çocuklarını karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemeyen madenci baba Halil Horoz

En anlamlı Babalar Günü hediyesi

Zonguldak’ta 3 yaşındaki Eren ile 11 yaşındaki Kardelen, hediye olarak aldıkları çizme ve bareti yerin metrelerce altından gelen babalarına maden ocağının girişinde verdiler.

Çocuklarını karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemeyen madenci baba Halil Horoz ise “Her an tetikte çalışıyoruz. Bir şey oldu sandım. Çocuklarım bana sürpriz yapmışlar” dedi.

Zonguldak’ta 3 yaşındaki Eren ile 11 yaşındaki ablası Kardelen Horoz, 8 yıldır maden ocağında çalışan babaları için sürpriz hazırladı. Babaları için aldıkları bir çift çizme ve baret ile ilk defa babalarının çalıştığı ocağa gelen kardeşler, burada babalarının madenden çıkmasını beklediler.

Bir süre babalarının ocaktan çıkmasını bekleyen iki kardeş, yapacakları sürpriz için heyecan yaşadılar.

“BİR ŞEY OLDU SANDIM”

Vardiya çıkışı yerin metrelerce altından gelerek ocağın girişine ulaşan 8 yıllık maden işçisi Halil Horoz ise çocuklarını karşısında görünce şaşkınlık yaşadı. Çocuklarının yanlarında getirdiği baret ve çizmeyi alan Halil Horoz, şaşkınlığını ise gizleyemedi. Yerin metrelerce altından kömür çıkartmak için saatlerce çalışan baba Horoz, “Çocukları burada görünce bir şey oldu sandım. Çünkü yer altında her an tetikte çalışıyoruz. Önce korktum. Sonra Babalar Günü olduğunu anlayınca sevindim. Çocuklarım da bana sürpriz yapmışlar” dedi.

11 yaşındaki Kardelen ise, “Babalar Günün kutlu olsun” diyerek babasını yanaklarından öptü. Küçük Eren ise babasına aldığı bareti hediye ederken, babasının başındaki bareti kendisine istedi. Kısa süreli yaşanan sürprizin ardından Halil Horoz ve çocukları evlerinin yolunu tuttular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler