Elmadan mumluk yapımı

Bazı kokular vardır ki, insanın burnuna dolduğu anda onu etkiler. Elma, armut, vanilya, çilek, muz, menekşe ve çikolata gibi yiyeceklerin kokusu insanlarda afrodizyak etkisi yaratır.Evinizin rahatlığında hazırlayacağınız bu mumluk sayesinde sevdiklerinizl

Elmadan mumluk yapımı

Bazı kokular vardır ki, insanın burnuna dolduğu anda onu etkiler. Elma, armut, vanilya, çilek, muz, menekşe ve çikolata gibi yiyeceklerin kokusu insanlarda afrodizyak etkisi yaratır.

Evinizin rahatlığında hazırlayacağınız bu mumluk sayesinde sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz zamana biraz ''hava'' katabileceksiniz. Bulunduğu ortama kattığı o otantik görünüm de cabası! İçinde bulunan mumun ısısı ile birlikte havaya yayılan elma kokusuna kavuşmak için;

Malzemeler

4 adet yeşil elma
4 adet kokusuz basit mum
Keskin uclu bir bıçak
Sivri kenarlı kaşık
İnce uclu bir kalem

Nasıl yapılır

Öncelikle mumu elmanın üzerine koyun. Kalem ile mumun çapını işaretleyin. İşaretlediğiniz yeri bıçak yardımıyla kesin. Daha sonra kaşık ile mumun girebileceği kadar derinlikte bir oyuk açın. Oyuğun içine mumun, tam olarak oturduğuna emin olun. Daha sonra bu işlemi diğer mumlara da tekrarlayın. İşte bulunduğunuz ortama hareket katacak mumlarınız hazır!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam