Elektrikler Kesilince Esnaf Kepenk Açamadı

Van'da sabaha karşı kesilen elektrikler esnafı zor durumda bırakırken, saat 08.00'dan itibaren iş yerlerinin önünde beklemeye başlayan esnaf ancak saat 12.00'de kepenklerini açabildi. Van'da da elektrik kesintileri halkı mağdur etmeye devam ediyor. Sabah

Elektrikler Kesilince Esnaf Kepenk Açamadı

Van'da sabaha karşı kesilen elektrikler esnafı zor durumda bırakırken, saat 08.00'dan itibaren iş yerlerinin önünde beklemeye başlayan esnaf ancak saat 12.00'de kepenklerini açabildi.

Van'da da elektrik kesintileri halkı mağdur etmeye devam ediyor. Sabah saatlerinde kesilen elektriklerden dolayı elektrikli olan kepenklerini açamayan esnaf, saatlerce dükkanlarının önünde elektriğin gelmesini bekledi. Son zamanlarda sürekli kesintilerin yaşandığını bunun da kendilerini mağdur ettiğini anlatan esnaflardan Kurtuluş Demircioğlu, "Küçük bir büfem var. Ben sabah saat 08:00'dan beri burada bekliyorum. Ama elektrik olmadığı için işyerimi açamıyorum. İkinci sıkıntım ise işyerimde elektrik olmadığı için buzdolaplarımda bozulacak ürünler var. Biz artık ne yapacağımı, nasıl hareket edeceğimizi bilmiyoruz. Yetkililerin bu konuya artık kesin çözüm getirmesini talep ediyoruz. Büyükşehir olmamıza rağmen hala küçük şeylerle uğraşıyoruz. Bu tür sorunların yaşanmaması gerek. Büyükşehir olan bir ile bu tür basit işlerle uğraşmak yakışmıyor" dedi.

"HAFTA SONU DAMAT TRAŞLARIM İPTAL OLDU"

Düğün sezonu olması nedeni ile birkaç damat tıraşının olduğunu ifade eden Ümit Kantar ise, önceden saatini belirleyen ve buna istinaden gelen damatların gittiğini belirtti. Kantar, "Saat 12:00 civarında elektrikler geliyor. Günün yarısını boş oturarak ve olan işlerimizin iptal olmasından dolayı kaybettik. Biz burada vergi ödüyoruz, kira ödüyoruz, işçi çalıştırıyoruz. Tüm bunları göz önüne alarak çalışmalar yapmalarını bekliyoruz. Bu sıkıntıyı çeken tek bizler değiliz. Tüm halk bu konuda muzdarip. Yıllarca tepki koymamıza rağmen bir türlü kesintilere bir çözüm bulunamıyor. Her defasında bakım deniyor. İyide bu bakımlar tabi ki yapılacak ama bizleri de sıkıntıya sokmadan yapsınlar. Bir çok insanın kepenkleri elektrikli, bari sabah 09:00'da elektrikler kesilecek densin. Bizde ona göre tedbirimizi alalım. Tabi ki bir saat veriyorlardır ama sabahın 08:00'inde de kesilmez ki. Biz şimdi nasıl açacağız iş yerlerimizi biraz bekleyebilirlerdi. O saatte insanlar yavaş yavaş geliyorlar iş yerlerine. Lütfen bu tür çalışmaları yaparken bizleri de mağdur etmesinler" ifadelerini kullandı.

Elektrikler Kesilince Esnaf Kepenk Açamadı

Elektrikler Kesilince Esnaf Kepenk Açamadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler