Ege, 48 saat sonra bulundu!

ÇANAKKALE'nin Ezine İlçesine bağlı Geyikli Beldesi, Dalyan Köyü Odunluk İskelesi mevkiindeki yazlıklarının önünden 2 gün önce kaçırılan 17 yaşındaki Ege Yurdakul ve kendisini kaçırdığı ileri sürülen 21 yaşındaki C.T., özel olarak oluşturulan Jandarma Timi

Ege, 48 saat sonra bulundu!
ÇANAKKALE'nin Ezine İlçesine bağlı Geyikli Beldesi, Dalyan Köyü Odunluk İskelesi mevkiindeki yazlıklarının önünden 2 gün önce kaçırılan 17 yaşındaki Ege Yurdakul ve kendisini kaçırdığı ileri sürülen 21 yaşındaki C.T., özel olarak oluşturulan Jandarma Timi tarafından Kaz Dağları'nda bulundu.
 
Odunluk İskelesi mevkiindeki yazlıklarının önünden geçtiğimiz Çarşamba gecesi saat 22.00 sıralarında kaçırılan Galatasaray Basketbol takımının eski oyuncularından Haşim Murat Yurdakul'un 17 yaşındaki kızı Ege Yurdakul'dan 48 saat sonra iyi haber geldi. Kaçırılma olayının ardından İl Jandarma Komutanlığı ile Geyikli Jandarma Komutanlığı ekiplerinden oluşan özel bir tim kuruldu. Tüm ihbarları değerlendiren Jandarma Timi, çemberi daralttı. Saat 22.00 sıralarında ise Kaz Dağlarının eteklerinde bulunan Bayramiç İlçesine bağlı Evciler Köyü kırsalında bir tarla içinde naylondan yapılmış barakada Ege Yurdakul ve kendisini kaçırdığı ileri sürülen C.T.'yi buldu. İlk olarak Bayramiç İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirilen zanlı C.T ve Ege Yurdakul, Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra kaçırıldığı yazlığın bulunduğu beldedeki Geyikli Jandarma Komutanlığına getirildi. Jandarma aracından indirilen Ege'ye yöresel kıyafetler giydirilmiş olması dikkat çekti. Ege Yurdakul'un yakınları, zanlı C.T'ye tepki gösterdi. Müjdeli haberi alıp Jandarmaya gelen baba Haşim Murat Yurdakul ise, çok mutlu olduğunu söyledi.
 
Zanlı C.T.'nin ifadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edileceği, avukat eşliğinde ifadesi alınacak olan Ege Yurdakul'un da ailesine teslim edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler