Efeler'de Yol Hamlesi - Aydın haberleri

Efeler Belediyesi vatandaşların rahat bir ortamda yaşaması noktasında ilçe genelinde yol üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce, 2016 yılı yatırım programı çerçevesinde yapımı planlanan Girne Mahallesi 2077 Sokakta,

Efeler'de Yol Hamlesi - Aydın haberleri

Efeler Belediyesi vatandaşların rahat bir ortamda yaşaması noktasında ilçe genelinde yol üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce, 2016 yılı yatırım programı çerçevesinde yapımı planlanan Girne Mahallesi 2077 Sokakta, ilk olarak Atatürk Bulvarından Girne Bulvarına kadar yaklaşık 650 metre uzunluğundaki kısmında yenileme çalışmalarına başlandı.

İlçe genelindeki çalışmaların önümüzdeki aylarda da hız kesmeden devam edeceğini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Efeler Belediyesi sınırlarında olan bütün mahallelerimizde bir program dahilinde çalışmalar devam ediyor. Halkımıza belediye eli ile verilecek her çalışmayı en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Vatandaşın memnuniyeti bizim için önemlidir. Yol üst yapı yenileme çalışmalarına başlamadan önce Alt Yapı Koordinasyon Merkezi(AYKOME) Şube Müdürlüğü ile yapılan koordineli çalışmalar neticesinde altyapı ile ilgili tüm kurum ve kuruluşlar ile irtibata geçilerek bahse konu olan sokaktaki altyapı çalışmalarının tamamlanması sağlandı. Fen İşleri Müdürlüğümüzce Girne Mahallesi 2077 sokakta çalışmalar başlamadan önce olmayan otopark ceplerinin imar durumuna uygun olarak yapılması da dahil toplam 5200 metrekare yol, 1625 metrekare kaldırım ve 750 metre bordür yenileme çalışması Şubat ayı içinde tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine açılacaktır. Genişletmiş olduğumuz araç parkımızda ki iş makineleri sayesinde ilçe genelinde yapılmadık yol bırakmayacağız" şeklinde konuştu.

Efeler Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'a teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam