Edremit Belediyesi Hizmet İçin Toplandı

"Çağdaş ve Marka Kent" vizyonu çerçevesinde çalışmalarına devam eden Edremit Belediyesi'nde, Belediye Başkanı Kamil Saka, meclis üyeleri ve personelin katılımıyla idari ve genel konuların değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi. Edremit Şükrü Tuna

Edremit Belediyesi Hizmet İçin Toplandı
"Çağdaş ve Marka Kent" vizyonu çerçevesinde çalışmalarına devam eden Edremit Belediyesi'nde, Belediye Başkanı Kamil Saka, meclis üyeleri ve personelin katılımıyla idari ve genel konuların değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi. 
Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda, Edremit Belediyesi’nin sürdürmesi gereken hizmet anlayışı, personel sorunları ve disiplin konuları hakkında konuşmalar yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Başkan Kamil Saka, Başkan Yardımcıları Mehmet Ertaş, İlhan Yazar, Fatma Özgirgin ve toplantıya katılan Meclis Üyeleri yaptıkları konuşmalarda 15 aylık süre içerisinde ki gözlemlerini, sorunları ve çözüm yolları hakkında ki görüşlerini dile getirdiler. Çözüm noktası konusunda birlik olunması gerektiğini belirten konuşmacılar, yaz sezonu yoğunluğunu en iyi şekilde kontrol edebilmek ve disiplinli olma konusunda ki isteklerini belirttiler.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka yaz sezonu yoğunluğu başlamadan önce personeliyle çalışma prensipleriyle ilgili konularda görüşlerini paylaştı. Hepimiz büyük bir aileyiz ve aile içerisinde ufak tefek aksaklıklar, sorunlar olabilir ama bunları el birliğiyle çözecek olan yine bizleriz diyen Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka; “Altı tane belediyeden geldik. Altı tane belediye başkanı, değişik belediye başkanlarının yönetim anlayışından tek bir belediye yönetimi anlayışına geçmeye çalışıyoruz. Kılık kıyafetimizden hal ve hareketimize kadar, hepimiz bir kurumu temsil ettiğimizi kesinlikle unutmamak mecburiyetindeyiz. Yaptığımız herhangi en ufak hareket bile, tamamıyla Edremit Belediyesi’ne mal olan bir harekettir. Bizim artık bunlarla uğraşma şansımız yok. Herkes bu konuda gerekli hassasiyeti göstermek zorunda, hepimiz belli yaşa gelmiş çoğumuz evli, barklı, çocuklu belli bir sorumluluk içinde olan insanlarız. Bu sorumluluk bilinciyle Edremit için de, kendi çocuğumuzmuş gibi özen göstererek çalışmak zorundayız. Hepimiz değişik görüşlere sahip olabiliriz, ama ben kimseye görüşlerinden dolayı ayrım yapmadım, görevden almadım. Ama işini aksatan kim olursa olsun, ister kendi düşüncemde, ister başka düşüncede olsun, kim olursa olsun kesinlikle işini aksatan bulunduğu noktada kalmayacaktır. Bunu belirtmek isterim çünkü bu konuda belirli eksikliklerimiz var. Vatandaşa karşı hizmet esaslı olarak güler yüzümüzü eksik etmeden, her işlerinde yardımcı olmamız gerektiğini unutmamamız gerekiyor. Ben yedi yaşındaki çocuğa da, doksan yaşındaki nineye de aynı saygıyı gösterip önünde ayağa kalkıyorsam, sizde vatandaşın önünde öyle olacaksınız. Şunu belirtmek isterim Edremit’te artık personelimizin çocukluk dönemi bitti. Edremit’te artık hizmet dönemi başladı. Edremit’in her noktasına hizmet vermek mecburiyetinde olan insanlarız. Bize verilen görevi yapmak mecburiyetindeyiz. Bunu yaparken de kılık kıyafetimizle, tavırlarımızla, konuşmalarımızla buna uymak mecburiyetindeyiz. Bundan sonra sevginin, hoşgörünün yanında disiplin işlemleri de artık başlayacak. Herkesin eşit olduğu bir düzenin ortaya çıkarılabilmesi için buradayız ve Edremit’te bunu mutlaka sağlayacağız. Katılan siz değerli mesai arkadaşlarıma, başkan yardımcılarıma, meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler