Düzyurtspor'da galibiyet sevinci!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, sahasındaTekirdağspor'u 4-0 yenen Birlik Nakliyat Düzyurtspor’da, galibiyet sevinci yaşanıyor. Teknik direktör Ömer Ortakudaş, galibiyet parolasıyla çıktıkları Trakya ekibi karşısında 3 puanı hak ettiklerini belirterek, "Bizi

Düzyurtspor'da galibiyet sevinci!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, sahasındaTekirdağspor'u 4-0 yenen Birlik Nakliyat Düzyurtspor’da, galibiyet sevinci yaşanıyor.

Teknik direktör Ömer Ortakudaş, galibiyet parolasıyla çıktıkları Trakya ekibi karşısında 3 puanı hak ettiklerini belirterek, "Bizim açımızdan oldukça iyi geçen bir müsabaka oldu. Bu defa kaçırmadık ve farklı galibiyetle sahadan ayrıldık" dedi.

Golü erken bulduklarını dile getiren Ortakudaş, "Golün hemen ardından oyuna daha fazla ağırlığımızı koyduk. İlk yarı boyunca yüklenmeye devam ettik. Karşılaşma baştan sona üstünlüğümüzle geçti. Baskın oyunumuz neticesinde mücadelenin ikinci yarısında işler tamamen değişti ve üst üste goller bulduk. Bilhassa 60. dakikadan sonra tek kale oynadık. 5 net gol pozisyonumuz oldu ve bunların üçünü gole çevirmeyi başardık" diye konuştu.

Ortakudaş, yeni kurulmuş bir ekip olarak her geçen gün daha iyiye gittiklerini, bu haftadan sonra ligde adlarından söz ettirmeye başlayacaklarını kaydederek, "Yeni transferlerimizle takımdaki oyuncularımın arasında uyumsuzluk vardı. İki hafta içerisinde bu sorunu gidereceğimizi ve ligin ses getiren ekibi olacağımızı söylemiştim. Artık bu gibi sorunumuz kalmadı. Birlik Nakliyat Düzyurtspor olarak daha ileriye doğru bakmaya başladık" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam