Duygu ve Caner‘den evliliğe ilk adım..

Nişanlandılar...

Duygu ve Caner‘den evliliğe ilk adım..

Trabzon’un saygın ailelerinden Kongur ailesinin güzel kızları Duygu Kongur ile Bursa’nın ileri gelen ailelerinden Soyiç ailesinin yakışıklı oğulları Caner Soyiç, evliliğe giden yolda ilk adımı atarak nişanlandılar.

Sevim-İhsan Kongur çiftinin güzel kızları psikolog Duygu Kongur ile Leyla-Ramazan Soyiç çiftinin yakışıklı genç işadamı oğulları Caner Soyiç’in Novotel’de yapılan nişan merasimine, Trabzon Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve Medya Tanıtım Başkanı Arzu Yalçınalp’de katıldı. 

Duygu ve Caner’in nişan yüzüklerini de Ak Parti il Başkanı Haydar Revi taktı. Genç çifte mutluluklar dileyen Revi, “ Şu anki heyecanımı anlatamam. Hele ki yüzük takma görevinin bana verildiğini duyunca heyecanım iki kat daha arttı. Kendilerini ve ailelerini tebrik ediyor, mutluluklarının daim olmasını diliyorum” diye konuştu.

Duygu ve Caner’i tebrik ediyor, mutluluklar diliyoruz.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam