’’Dünyanın en akıllı insanı’’

Noterden ’’Dünyanın en akıllı insanı’’ olduğuna dair yazıyı onaylatan yazar Erdal Demirkıran, Samsun’da sevenleri ile buluştu.Samsun-İlkadım Belediyesi’nin düzenlediği “2. İlkadım Konferansları Okur-Yazar Buluşması” kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde s

’’Dünyanın en akıllı insanı’’

Noterden ’’Dünyanın en akıllı insanı’’ olduğuna dair yazıyı onaylatan yazar Erdal Demirkıran, Samsun’da sevenleri ile buluştu.

Samsun-İlkadım Belediyesi’nin düzenlediği “2. İlkadım Konferansları Okur-Yazar Buluşması” kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşan ’’Dünyanın en akıllı insanı’’ Erdal Demirkıran dinleyenleri adeta mest etti.

Kendini 15 Mart 2030 dünya barışına adayan ve noterden ’’Dünyanın en akıllı insanı’’ olduğuna dair yazıyı onaylatan yazar Erdal Demirkıran, hayatından kesitlere yer verdiği konuşmasında Türkiye’de yaşadığı olayları ilginç ve esprili şekilde anlatarak hayranlarını kahkahaya boğdu. Demirkıran gecenin sonunda ise sevenlerine imza dağıttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam