Dünya turu ödülü

Setur, birçok farklı noktaya gerçekleştirdiği turlarını, dünya çapında yolculuğa çıkaran oyunuyla tanıtmaya hazırlanıyor. Misafirlerinin birbirinden güzel ülkeleri deneyimli tur rehberleri eşliğinde keşfetmesini sağlayan Setur, Dünyayı Setur’la oyunu ile

Dünya turu ödülü
Setur, birçok farklı noktaya gerçekleştirdiği turlarını, dünya çapında yolculuğa çıkaran oyunuyla tanıtmaya hazırlanıyor.
 
Misafirlerinin birbirinden güzel ülkeleri deneyimli tur rehberleri eşliğinde keşfetmesini sağlayan Setur, Dünyayı Setur’la oyunu ile dijitalde de keyifli bir dünya turu imkanı sağlıyor. Setur, Dünyayı Setur’la oyunu ile birbirinden eğlenceli 7 farklı ülkeye ait 7 farklı oyun ile kullanıcıları zamanla yarıştırıyor. 18 yaşından büyük herkesin katılabileceği yarışmanın sonucunda çekilişle belirlenecek kazananlardan 2 kişi Atlas Jet’ten gidiş-dönüş uçak bileti, 2 kişi Arçelik’ten LCD Televizyon, 3 kişi ise Grundig’ten dijital fotoğraf makinesinin sahibi olacak. Katılımcılar oyunları oynarken zamanla yarışacak ve çekilişle ödüller kazanacak. 25 Aralık 2014 tarihine kadar sürecek oyunu deneyimlemek ve ödüllere sahip olmak için "oyun.setur.com.tr" adresine girmek ve çekiliş hakkı için tüm görevleri tamamlamak gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler