Dündar’dan Yatalak Hastaya Ortopedik Yatak

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 10 yıl önce felç geçiren ve yatağa mahkum kalan 80 yaşındaki Maide Özgen'i evinde ziyaret ederek kendisine hasta yatağı hediye etti. Hayata geçirdiği "belediyem benimle" projesi kapsamında yürüttüğü yardım çalışm

Dündar’dan Yatalak Hastaya Ortopedik Yatak

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 10 yıl önce felç geçiren ve yatağa mahkum kalan 80 yaşındaki Maide Özgen'i evinde ziyaret ederek kendisine hasta yatağı hediye etti.

Hayata geçirdiği "belediyem benimle" projesi kapsamında yürüttüğü yardım çalışmaları ile vatandaşların takdirini toplayan Osmangazi Belediyesi, 80 yaşında felç hastası Maide Özgen'e hasta yatağı hediye ederek sevindirdi. Sakarya Mahallesi'ndeki evinde yaşlı kadını ziyaret eden Başkan Dündar, Özgen'in hastalığı hakkında bilgi aldı. Yatalak hasta olan Özgen'in rahat edebilmesi için ortopedik hasta yatağı hediye eden Dündar, yaşlı kadına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Osmangazi Belediyesi olarak insan odaklı çalışmalar yürüttüklerini ve bu kapsamda sosyal projelere önem verdiklerini belirten Dündar, "Geçirdiği felç sonucu 10 yıldır yatalak durumda olan Maide teyzemizi "belediyem benimle" ekibinden arkadaşlarımız ziyaret etmiş. Yaşadığı sıkıntılardan benimde haberim oldu. Bizde kendisini hastalığında rahat ettirebilmek adına ortopedik hasta yatağı hediye ettik" dedi.

Hastalığı nedeniyle yatağa bağlı bir yaşam sürdürmek zorunda kalan Maide Özgen'de, sürekli yatıyor olması nedeniyle sırtında yaralar oluştuğunu ve ağrılar yaşadığını belirterek, "Bu yeni yatak ile inşallah bu sıkıntılarım artık son bulacak. Başkanımız Mustafa Dündar'a hem gösterdiği ilgiden, hem de yatak hediyesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisine de çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Dündar’dan Yatalak Hastaya Ortopedik Yatak

Dündar’dan Yatalak Hastaya Ortopedik Yatak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler