Düğün yemeği 40 kişiyi zehirledi

Çorum’un Kargı ilçesinde düğün yemeğinden zehirlenen 40 kişi hastanede tedavi altına alındı.Olay, dün akşam ilçeye bağlı Hacıhamza köyünün Obruk Mahallesi’nde meydana geldi. Mehmet Çetin’in oğlu Mustafa Çetin’in düğününde davetlilere keşkek, pilav, nohut

Düğün yemeği 40 kişiyi zehirledi

Çorum’un Kargı ilçesinde düğün yemeğinden zehirlenen 40 kişi hastanede tedavi altına alındı.

Olay, dün akşam ilçeye bağlı Hacıhamza köyünün Obruk Mahallesi’nde meydana geldi. Mehmet Çetin’in oğlu Mustafa Çetin’in düğününde davetlilere keşkek, pilav, nohut ve ayran ikram edildi. Düğünün ardından kusan ve midesinden kan gelen bir çocuğun ailesi, çocuğu Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yapılan tetkiklerde küçük çocuğun zehirlendiğinin anlaşılması üzenine, vatandaşlar köyün imamını arayarak caminin hoparlörlerinden anons yapılmasını istedi. Daha sonra düğün yemeğinden yiyen 40 kişi özel araçlar ve ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Osmancık, Tosya ve Kargı Ahmet Akpınar Devlet Hastaneleri’nde tedavi altına alınan vatandaşların mideleri yıkanarak serum takıldı.

Düğüne katılan davetlilerden bir kişi, “Köyde düğün vardı. Yemek yiyenler zehirlenmiş. Bir çocuğun midesinden kanama gelince ben kendi aracımla çocuğu hastaneye getirdim. İmamı aradım, şikayeti olanlar varsa hastaneye başvursunlar diye. Rahatsızlananların bir kısmı da Kargı Devlet Hastanesi’ne gitmiş” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam