Düğün öncesi faciadan dönüldü

Konya’da, bir düğün ve kongre merkezinin asma tavanı çöktü. Olay sırasında salonunda kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.Olay, merkez Karatay ilçesi Akabe Mahallesi Alaaddin Kap Caddesi üzerinde bulunan bir düğün ve kongre merkezinde meydana gel

Düğün öncesi faciadan dönüldü

Konya’da, bir düğün ve kongre merkezinin asma tavanı çöktü. Olay sırasında salonunda kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.

Olay, merkez Karatay ilçesi Akabe Mahallesi Alaaddin Kap Caddesi üzerinde bulunan bir düğün ve kongre merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karatay İlçe Belediyesi tarafından bir süre önce yaptırılan ve ihale ile özel işletmeye devrilen düğün ve kongre merkezinin asma tavanı henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Enkazda yapılan incelemede olay sırasında çöken tavanın altında kimsenin bulunmadığı belirlendi. 2 bin kişilik salonda 1 saat sonra başlayacak bir düğünün hazırlıklarının yapıldığı ve masalara ikram edilecek içeceklerin yerleştirildiği sırada bir ses duyulduğu ve asma tavanın çöktüğü öğrenildi. Olay sonrası yaşananlar içeride bulunan bir davetlinin cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Tavanı çöken salonda, 1 ay önce pop sanatçısı Atiye üniversite öğrencileri için konser vermiş, 5 Mayıs tarihinde de Konya protokolünün katılımıyla Trafik Haftası Etkinlikleri yapılmıştı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam