Düğün günü sınava girdi

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde düğün günü ile Açık Öğretim Lisesi Sınavı aynı güne denk gelen damat, düğüne kısa bir mola verip damatlığıyla sınava girerken, gelin de gelinliğiyle dışarıda sınavın bitmesini bekledi. Yozgat’ın Sorgun ilçesinde dünyaevine gire

Düğün günü sınava girdi

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde düğün günü ile Açık Öğretim Lisesi Sınavı aynı güne denk gelen damat, düğüne kısa bir mola verip damatlığıyla sınava girerken, gelin de gelinliğiyle dışarıda sınavın bitmesini bekledi.

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde dünyaevine girecek olan 31 yaşındaki Mustafa Arslan, Açık Öğretim Lisesi Sınavı’nın düğünüyle aynı güne denk gelmesi üzerine damatlığıyla sınava girdi. Gelin adayı 20 yaşındaki Merve Güngör ise otomobil içerisinde dua ederek damadı bekledi. Damat ve gelin sınav sonunda el ele tutuşarak nikah salonunun yolunu tuttu. Hayatının en mutlu günlerinden birini yaşayan Mustafa Arslan, Sorgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Açık Öğretim Lisesi Sınavı’na damatlığıyla geldi. Gelin Merve Güngör ise damadı yalnız bırakmadı.

Genelde sınavlarda anneler çocukları için sınav merkezleri önünde çocukları için dua ederken, bu kez gelin eşi için dua etti. Otomobil içerisinde damadı dua ederek bekleyen gelin Merve Güngör, “İki heyecanı bir arada yaşıyoruz, eşim sınava girdi ben de dışarıda onu bekliyorum, hayırlısı olur inşallah. Buradan da düğüne gidiyoruz” dedi.

Damat Mustafa Arslan ise böyle önemli bir günde iki heyecanı bir arada yaşamanın çok farklı bir duygu olduğunu belirterek, “Yani ne ondan geçebildim, ne ondan geçebildim. İkisini de mecbur bir arada yapmak zorunda kaldım. Ben içeride heyecanı yaşarken, eşim de dışarıda heyecan yaşıyor. Biraz düğünün stresi olsa da sınavım iyi geçti” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler